10 september 2020

CB Healthcare groeit

De zorgsector is meer in ontwikkeling dan ooit. CB Healthcare biedt logistieke oplossingen die naadloos aansluiten bij deze ontwikkeling. Of het nu gaat om zorghulpmiddelen voor cliënten thuis, medische producten voor zorgprofessionals of verzorgingsproducten die via internet besteld worden: CB ontzorgt een groeiend aantal klanten.

In juli 2020 maakten wij onze samenwerking in een joint venture met PostNL rond. Samen kunnen wij de zorgsector nog beter helpen met levering van de juiste producten op het juiste moment. Door krachten te bundelen kunnen we flexibeler inspelen op veranderingen en groei in de zorgmarkt. Inclusief de ondersteuning die daarbij hoort, zoals declaratieservices en professionele informatie door ons team van zorgprofessionals.

Toevoeging aan ons logo

De positie van CB Healthcare onderstrepen we graag met een toevoeging aan ons logo: de kracht en ervaring van CB gecombineerd met onze kennis van en maatwerkoplossingen voor de healthcare markt. CB Healthcare biedt services die passen bij de zorgsector van de toekomst. Services die zinvol en toegankelijk zijn voor iedereen.

CB Healthcare groeit


Dit is CB Healthcare

CB Healthcare bestaat uit bevlogen professionals die dag en nacht klaar staan en 24/7 zorgen voor de complete logistiek van uw waardevolle health & care producten. Met echte aandacht voor en begrip van uw proces. Wij verbinden partijen, goederen- en informatiestromen in een sector met specifieke eigenschappen. CB Healthcare is sterk in:

  • De integrale logistiek voor (online en offline) leveranciers van health & care producten, nationaal en internationaal.
  • De levering van medische hulpmiddelen bij cliënten thuis, inclusief intake, advies en declaratie bij de zorgverzekeraar. Dit doen we via ons label Hulpmiddelbezorgd.nl.
  • Het bestelplatform SUP waarmee thuiszorgmedewerkers snel en simpel de juiste zorgproducten kunnen bestellen voor hun cliënt. Inclusief koppeling naar het zorgdossier.

Meer informatie? Het Healthcare team van CB staat voor u klaar.

CB Healthcare groeit