19 juni 2024

8 juli: boekverkopersontbijt bij CB

Heel graag nodigen we je uit bij CB op 8 juli. We hebben dan een goed ontbijt voor je klaarstaan, maar belangrijker; we gaan graag met je in gesprek. Een gesprek over je recente ervaringen met CB en CB’s dienstverlening. Het ontbijt is speciaal voor boekverkopers met een fysieke winkel in Nederland.

In de afgelopen periode hebben we een grote uitdaging om de juiste kwaliteit te leveren. Veel boekverkopers hebben hinder ondervonden en nog steeds liggen de problemen niet achter ons. Op 2 juli van 13:00 tot 14:00 geven wij in een webinar van de Koninklijke Boekverkopersbond meer inzicht in onze performance en dienstverlening en de aanpak voor structurele verbetering.

Tijdens het ontbijt op 8 juli is er alle ruimte voor verdieping, verdere toelichting en specifieke vragen over jouw ervaring met CB. Onze accountmanagers en directie gaan graag met je in gesprek. Zodat wij nog meer inzicht krijgen in jullie feedback en zo veel mogelijk vragen kunnen beantwoorden.

Programma 8 juli 

  • Vanaf 8:30 – Inloop: er staat ontbijt voor je klaar, schuif aan bij andere boekverkopers en CB’ers
  • 9:00 uur – Korte aftrap door Linda van Zomeren, algemeen directeur CB
  • 9:20 uur – Ronde tafelgesprekken. Aan tafel met CB’ers en collega boekverkopers over de dienstverlening van CB, je ervaring en de vragen die je hebt.
  • 10:05 uur – Delen van de belangrijkste take aways per tafel
  • 10:30 uur – Rondleiding bij CB voor degene die dat wil (geef dit aan bij je aanmelding) of napraten
  • 11:45 – einde

Locatie

Erasmusweg 10, Culemborg

Je kunt je nog aanmelden e-mail te sturen naar communicatie@cb.nl. Heel graag tot 8 juli!