Webwinkels

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Boeken, e-books of audioboeken in uw webshop? Met e-fulfilment van CB wordt het mogelijk. U heeft toegang tot een compleet assortiment van Nederlandstalige en buitenlandse boeken. Uw klant bestelt en wij zorgen voor levering de volgende dag. Met de factuur in de doos of als cadeau mooi ingepakt, met een kaartje of met een folder erbij.

Altijd en overal

Wij leveren waar uw klant dat wil; thuis, op een afhaalpunt of in de boekwinkel. Op het moment dat het uw klant uitkomt. Uw klanten kunnen altijd tot 23 uur bestellen voor levering de volgende dag. Avondbezorging of uitgesteld leveren kunnen natuurlijk ook. En heeft uw online klant andere (logistieke) wensen? Wij bespreken graag de e-fulfilment mogelijkheden met u.

Oneindig aanbod

Meer dan 120.000 Nederlandstalige titels en een veelvoud van buitenlandse titels; het aanbod is eindeloos en snel beschikbaar. U doet bovendien altijd de juiste leverbelofte aan uw klant, want via onze digitale berichten heeft u up-to-date voorraadinformatie.

Meer dan logistiek

En CB doet meer; we verzorgen voor u de complete financiƫle afhandeling tussen u en de uitgever. Doordat CB voor uitgevers de voorraad beheert, heeft u geen inkoop- en voorraadrisico. Bovendien voorzien we u online van up-to-date informatie over uw bestellingen, bestelhistorie, facturatie en meer.

Wilt u meer informatie of uw webwinkel direct aansluiten op onze voorraden en distributiediensten? Neem vandaag nog contact op, wij helpen u graag.

Voordelen

Eindeloos assortiment

Bestellen tot 23:00 uur

Geen inkoop- en voorraadrisico

Boeken, e-books en audioboeken

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Anne Rasmussen

Anne Rasmussen

Sales- en accountmanager

Meer informatie? Neem gerust contact op.

a.rasmussen@cb.nl 06-12 32 75 56