Webwinkels

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Boeken, e-books of audioboeken in uw webshop? Met e-fulfilment van CB wordt het mogelijk. U heeft toegang tot een compleet assortiment van Nederlandstalige en buitenlandse boeken. Uw klant bestelt en wij zorgen voor levering de volgende dag. Met de factuur in de doos of als cadeau mooi ingepakt, met een kaartje of met een folder erbij.

Oneindig aanbod

Meer dan 120.000 Nederlandstalige titels en een veelvoud van buitenlandse titels; het aanbod is eindeloos en snel beschikbaar. U doet bovendien altijd de juiste leverbelofte aan uw klant, want via onze digitale berichten heeft u up-to-date voorraadinformatie.

Meer dan logistiek

En CB doet meer; we verzorgen voor u de complete financiële afhandeling tussen u en de uitgever. Doordat CB voor uitgevers de voorraad beheert, heeft u geen inkoop- en voorraadrisico. Bovendien voorzien we u online van up-to-date informatie over uw bestellingen, bestelhistorie, facturatie en meer.

Tarieven

U betaalt maandelijks een vast bedrag voor distributie, vervoer en het online bestelsysteem. Daarnaast betaalt u per order.

€2.000,00Eenmalige opstartkosten
€354,32Abonnementskosten per maand
€3,33Variabele kosten per order
€3,46Variabele verzendkosten per order (afhankelijk van formaat en gewicht)


Wilt u meer informatie of uw webwinkel direct aansluiten op onze voorraden en distributiediensten? Neem vandaag nog contact op, wij helpen u graag.

Voordelen

Eindeloos assortiment

Bestellen tot 23:00 uur

Geen inkoop- en voorraadrisico

Boeken, e-books en audioboeken

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Anne Groothuis

Anne Groothuis

Accountmanager digitaal

a.groothuis@cb.nl +31 345 47 58 88