+boeken

Boeken als aanvulling op je assortiment

+boeken is speciaal voor retailers die een beperkt aantal boeken willen verkopen. Heb je al boeken in je assortiment? Dan is +boeken nog steeds interessant voor je. In een paar muisklikken breid je je aanbod namelijk uit met populaire boektitels die passen bij je winkel. Of het nu gaat om 21 of 221 titels.

Direct aanmelden

Hoe werkt +boeken?

Met +boeken kun je eenvoudig en snel bestellen uit 115.000 Nederlandse en 2 miljoen buitenlandse boeken. Facturering vindt plaats tegen vaste prijzen en marges, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Voor de informatie, bestelling, levering en facturering van de boeken heb je één aanspreekpunt.

De voordelen van +boeken

  • Je kiest de boeken die passen bij je assortiment, ook in (heel) kleine aantallen.
  • Je bestelt wanneer het jou uitkomt, twee werkdagen later heb je de bestelling in huis.
  • Je krijgt aantrekkelijke kortingen op boeken.
  • Je vindt in 1 systeem, het breedst denkbare aanbod boeken: 115.000 Nederlandse en 2 miljoen buitenlandse boeken.
Tarieven

Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor distributie, vervoer en het online bestelsysteem. De eerste maand hoef je dit vaste bedrag niet te betalen. Daarnaast betaal je per besteldag en per boek.

€ 19,95

Abonnementskosten per maand

€ 8,63

Per leverdag* (in België €13,42)

€ 1,40

Per boek

* Je kunt voor dit bedrag meerdere malen per dag bestellen (tot 19:15 u).

In onze tarieflijst +boeken voor Nederland en voor België vind je alle tarieven op een rij, inclusief de kortingen die je ontvangt op de boeken die je bestelt.

Als je meer dan 1000 boeken per jaar verkoopt, is uitgebreidere dienstverlening van CB waarschijnlijk interessanter. Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via boekverkoper@cb.nl of 0345 47 58 88.