“Samen in gesprek, juist nu”
Laura - HR Manager
Home Werken bij CB Medewerkers overzicht Laura

Doelgericht, gedreven en een echt mensen-mens: dat is Laura, HR manager bij CB. Ze fungeert als sparringpartner voor de organisatie. Haar dagen brengt ze dan ook voornamelijk door in meetings. Haar doel? “Werkplezier is het allerbelangrijkste!”

Adviseren en faciliteren

Laura is sinds 2019 in dienst bij CB als HR manager. “Ik ben verantwoordelijk voor alle afdelingen op kantoor. Ik adviseer en faciliteer en neem onze mensen mee in de ontwikkeling van CB.”

Het nieuwe werken

Laura houdt zich onder andere druk bezig met het nieuwe werken. “Een van mijn projecten is het hybride werken. Wat ik vanaf het begin wilde is dat het niet alleen facilitair geregeld werd. Dat was natuurlijk wel de eerste stap: iedereen een laptop, extra beeldscherm en een bureaustoel. Het uitgangspunt is geweest dat CB de ontmoetingsplek blijft voor onze mensen. Echt verbinding maken en van elkaar leren, doe je face to face is mijn overtuiging.”

Hybride werken zal onderdeel van CB blijven. “Het welzijn van onze collega’s is daarbij een speerpunt. Zo zijn we een training aan het ontwikkelen om nog beter thuis te kunnen werken. En het allerbelangrijkste: werkplezier! We proberen via online sessies elkaar op de hoogte te houden. Ik wil ondanks dat je op afstand bent wel dat wij-gevoel creëren.”

Respecteer het oude en omarm het nieuwe

De verbondenheid van collega’s naar CB spreekt voor zich. “Het gemiddelde dienstverband is 17 jaar. Toch is die veerkracht er en wordt er altijd gedacht aan wat de klant nodig heeft. Dat is bijzonder! En dat wil ik vanuit HR ook steeds meer stimuleren. Pak je verantwoordelijkheid en als je daar iets voor nodig hebt, dan helpen we je daarbij. Het is belangrijk om het oude te respecteren en het nieuwe te omarmen. Dat is iets wat in onze organisatie leeft.”

Samen in gesprek

Laura heeft een duidelijke visie: “Ik hoop dat we over vijf jaar een voortdurend proces hebben binnen onze organisatie, dat je gewoon continu met elkaar in gesprek bent. Juist nu. Dat er sprake is van een hele open en transparante cultuur. Leiderschap waarbij vertrouwen en veiligheid een gegeven is. En waar het logisch is dat je altijd met je leidinggevende in gesprek bent over je ontwikkeling. Daar wil ik mijn bijdrage aan leveren!”

Ook aan de slag in het HR team?

Bekijk hier de vacature van Talent Acquisition Manager bij CB.

Meer verhalen van onze mensen