“Ik voelde me meteen thuis”
Imme - Allround medewerker Logistic Services
Home Werken bij CB Medewerkers overzicht Imme

Wat begon als een vakantiebaantje, bleek het startpunt van een carrière als allround medewerker Logistic Services bij CB. Imme zit hier helemaal op haar plek. “Bij CB kan ik werken én leren.”

Van vakantiebaan naar nieuw carrièrepad

Fris uit de studiebanken zocht Imme een vakantiebaan om de zomer te overbruggen. In juni 2021 ging ze vol enthousiasme bij het Logistic Services team van CB aan de slag. “Hier hielp ik collega’s met administratieve werkzaamheden in de drukke vakantieperiode. Mijn baan was in eerste instantie tijdelijk. Na de zomer zou ik een tweede HBO-studie International Business oppakken. Maar al snel bleek dat het voor beide partijen zo goed beviel, dat ik de mogelijkheid kreeg om te blijven. En die kans heb ik met beide handen aangepakt.”

Teamwork

Het Logistic Services team voert de controle uit over de dagelijks productie en bewaakt het administratieve reilen en zeilen van de logistieke bewegingen binnen CB. Inmiddels houdt Imme zich vooral bezig met vervoer en heeft ze het ontzettend naar haar zin. Ondanks dat ze voornamelijk zelfstandig werkt, ervaart ze haar werk als teamwork. “Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen taken, maar onderling hebben we veel contact én plezier. We zijn een echt team. Dat vind ik het allerleukste aan mijn werk.”

Alle ruimte om je te ontwikkelen

Als young professional is een eerste baan best even wennen. Maar bij CB voelde Imme zich meteen thuis. “Ik ben nog volop aan het leren, waarbij ik alle ruimte krijg. Bij CB kan ik werken én leren. Die combinatie spreekt mij enorm aan.” Een echte win-win dus. Imme is nog altijd blij dat ze van koers veranderd is. “Ik hoop dat ik de komende jaren nog veel kan groeien binnen CB!”


Logistiek

Teamwork & kwaliteit

Meer informatie

Meer verhalen van onze mensen