“Samenwerken met veel verschillende collega’s maakt het werk leuk en afwisselend.”
Henrico Zondag - Scrummaster IT
Home Werken bij CB Medewerkers overzicht Henrico Zondag

‘Sinds kort mag ik de titel Professional Scrum Master dragen, een kroon op mijn nieuwe functie als scrum master voor onze Business Unit Healthcare. Ik wilde heel graag deze opleiding doen en CB heeft me daarin 100% ondersteund. Inmiddels werk ik al zo’n 7 jaar bij CB, ooit begonnen als test coördinator. In die rol maakte ik in 2009 deel uit van een van de eerste scrumteams van CB. We werkten toen aan de software voor distributie van e-books.’

Projecten waar ik trots op ben? Bijvoorbeeld de ontwikkeling van een online platform waarmee het voor onze klanten en de klant van onze klant nog gemakkelijker is producten te bestellen. Dit platform hebben we gebouwd voor een producent in skincare producten die in heel Europa levert. Zo’n platform is de ideale schakel tussen online bestellingen en onze logistiek.

Ook ben ik nauw betrokken bij ons nieuwe label Hulpmiddelbezorgd.nl. Zorgprofessionals en cliënten kunnen daar medische hulpmiddelen bestellen die wij vervolgens leveren bij de mensen thuis. Zorgverzekeraars stellen daar eisen aan. En natuurlijk regelen we het hele proces online goed in: van voorschrift van de arts tot bestelling, zorgadvies, levering en financiële afhandeling.

Track en trace software

Daarnaast ben ik 1 dag in de week betrokken bij een innovatief project voor de zorg. We ontwikkelen track en trace software voor medische hulpmiddelen in ziekenhuizen. OK-voorraden, implantaten, verbandmiddelen… met onze software grijpt niemand mis, hoeft niemand meer te zoeken en is bijvoorbeeld altijd te achterhalen welke kunstheup in welke patiënt gezet is.

Samen

In projecten werk ik vooral samen met collega’s van IT, Customer Service, Commercie, Logistiek en Finance. Dit maakt het werk erg leuk en afwisselend. Ik ben sowieso echt een samenwerker. Zo begeleid ik junior testers uit onze verschillende scrum teams en ook buiten het werk om breng ik graag mensen bij elkaar. Karten, snowboarden, etentjes… dan spreek je elkaar eens op een andere manier. En dat helpt weer in het werk.’

IT

Agile de uitdaging aan

Meer informatie

Meer verhalen van onze mensen