“​In mijn werk voer ik dagelijks kleine verbeteringen door, dat is een tweede natuur geworden.”
Edwin Martens - Operator Fijndistributie
Home Werken bij CB Medewerkers overzicht Edwin Martens

'Verbinding tussen mens en machine: dat is de kern van mijn werk als Operator. Met ons team zorgen we voor het foutloos ‘picken & packen’ van bestellingen die via webwinkels bij ons binnenkomen. Dat doen we overdag, in de avond en in het weekend. Rond de feestdagen en in andere drukke tijden heerst er een bijzondere sfeer. Dan rennen we net wat harder en is het nog belangrijker dat je elkaar helpt om alles op tijd af te krijgen.

In mijn werk voer ik dagelijks kleine verbeteringen door, dat is een tweede natuur geworden. Ik krijg de ruimte van mijn manager om met ideeën te komen en er zelf voor te zorgen dat we ze uitvoeren. Het oplossen van kleine mechanische verstoringen en het inzetten van collega’s op de juiste plek zijn belangrijke taken voor de operators. Ik leer nog iedere dag, bijvoorbeeld over communicatie of over techniek en data. Het geeft mij voldoening als ik precies weet hoe het werkt. Wie weet word ik in de toekomst shiftleader.

Opleiding Middelmanagement

Mijn eerste werkervaring bij CB was als vakantiekracht toen ik 16 jaar oud was. Daarna ben ik aan een chauffeursopleiding begonnen, maar dat was niets voor mij. Logistiek in combinatie met systemen trok mij meer. Vandaar dat ik bij CB terugkwam, ik kon al snel aan de slag als junior Operator. Inmiddels heb ik via CB ook de opleiding Middelmanagement gevolgd, zo heb ik meer zicht op andere vakgebieden en op de totale logistieke keten. De theorie kon ik meteen toepassen in de praktijk.'

Logistiek

Teamwork & kwaliteit

Meer informatie

Meer verhalen van onze mensen