Doorgeven sluiting van uw boekwinkel

In Nederland is een lockdown afgekondigd tot en met 14 januari. CB blijft gewoon leveren. Wilt u dat wij niet of minder vaak bij u langskomen, geeft u dat dan alstublieft aan ons door. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Belangrijk daarbij is

  • Wij leveren tot en met 15 januari niet meer op zaterdagen als u op zaterdag een aansluitdag heeft. 24-uursleveringen met PostNL worden wel gewoon geleverd op zaterdag.
  • De blokkering van uw levering gaat in 48 uur na uw aanmelding.
  • Wij leveren tussen 8:45 en 18:00 uur op de dagen dat u geleverd wil worden. Houd u rekening met uw aanwezigheid, zodat wij niet voor een dichte deur staan.
  • Wij starten op 17 januari weer met leveren volgens het reguliere schema, tenzij de lockdown wordt verlengd; dan nemen we contact met u op.

Vraagt u een (gedeeltelijke) leverstop aan, dan kunt u wel gewoon gebruik blijven maken van onze thuisbezorgservice (tijdens de lockdown met korting). Wij leveren de bestelling van uw klant dan af bij het adres van uw klant. Belangrijk: als u een thuislevering aanvraagt, kan het adres dat u opgeeft niet gelijk zijn aan het adres van uw winkel. Het thuisbezorgen kunt u eenvoudig regelen in CB Online (Assortiment, titeloverzicht, bestellen).

Dagen en stroomnummer(s)

Ik wil wel leveringen ontvangen op de volgende dagen en stroomnummers. (Alleen invullen als u tot en met 14 januari wel geleverd wil worden, maar op andere dagen dan uw reguliere aansluitdagen.)

Wijzigingen voeren wij 48 uur na uw aanmelding door.