Home Over CB Strategie

Strategie

Bij CB werken we aan de hand van volgende missie, visie en waarden.

Missie

Wij helpen onze klanten door mensen, markten, producten en informatie te verbinden. Betrouwbaar, onafhankelijk en servicegericht.

Visie

CB verbindt (logistieke) ketens en ontwikkelt zich naar een regisseur van netwerken en logistieke samenwerkingsverbanden. We bieden hiervoor een hoogwaardig en volledig pakket aan logistieke en aanverwante diensten. Innovatief en met een internationale ambitie.

Waarden

Samen zetten wij iedere dag weer die prestaties neer waar onze klanten blij van worden. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden klant, samen, verantwoordelijk en betrouwbaar.

We werken vanuit de klant

Onze klanten ontwikkelen zich steeds. Wij willen deze ontwikkeling kennen en begrijpen, zodat we iedere dag echt kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten. We staan graag in contact met onze klanten en zorgen ervoor dat ieder contact voor onze klant een prettige ervaring is.

We werken samen

Samenwerking maakt ons sterk. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten – de combinatie hiervan maakt ons krachtig. Samen komen we verder en is ons werk leuker. Dat geldt ook voor onze samenwerking met klanten, leveranciers en partners.

We nemen verantwoordelijkheid

Onze klanten en collega’s kunnen op ons rekenen. We zijn proactief, helpen anderen, maken dingen af, signaleren verbeterkansen en realiseren deze ook.

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

We zijn betrouwbaar en transparant. Ook als we een keer een fout maken, vertellen we dat direct en open en zorgen we voor een oplossing.