14 juni 2017

ShortPrintRun borrel, bent u erbij?

Uw titels altijd beschikbaar? Zonder grote voorraden? Ook bij plotselinge pieken? Snel produceren via Print on demand (single copy of grotere oplages via ShortPrintRun) is niet meer weg te denken in het boekenvak. En ook de print- en bindtechnieken ontwikkelen zich snel; er wordt steeds meer mogelijk in steeds kortere tijd.

Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen in digitaal printen en binden en ervaar ze tijdens een rondleiding in een van de meest moderne machineparken van Europa bij onze partner Printforce in Alphen aan den Rijn.

Programma woensdag 5 juli

15.00 u Ontvangst met koffie en thee
15.30 u Welkom door Rombout Eikelenboom (managing partner Printforce)
15:35 u Voorraadloos uitgeven; marktontwikkelingen, trends en modellen door Hubert de Koning (adjunct commercieel directeur Printforce)
16.00 u Rondleiding door het machinepark van Printforce
16:45 u Borrel

Aanmelden

U bent van harte welkom op 5 juli! Meld nu aan via een e mail met uw gegevens naar communicatie@cb.nl

ShortPrintRun24 nu met 10% korting

In de maand juni krijgt u 10% korting op een ShortPrintRun24. Binnen 24 uur tot 1000 exemplaren geproduceerd, en op voorraad en leverbaar. Kijk snel op cb.nl/spr.
 
CB en Printforce werken nauw samen in Digitaal Printen. Met deze samenwerking zorgen we voor een naadloze aansluiting van logistiek op print waardoor uw titels direct beschikbaar zijn voor verkoop. 

Van harte welkom op woendag 5 juli! Schrijf nu in via communicatie@cb.nl