Nieuws overzicht

| 8 november 2017

Analytics voor uitgevers nog waardevoller met nieuwe functies

Vrijdag 10 november krijgt Analytics voor uitgevers weer een update. Met deze release krijgen uitgevers nog sturingsinformatie. Waaronder meer inzicht in marktdata voor benchmarks, inzicht in het effect van prijsacties en kerncijfers overzichtelijk bij elkaar op één dashboard.

Lees verder
| 6 november 2017

Nieuwe versie van CB Online (beta), uitgever test u mee?

​CB werkt aan een nieuw CB Online voor de uitgeverij: overzichtelijker, sneller en gemakkelijker. In deze nieuwe versie zal het onderhouden van fysieke boeken en van e-books weer worden samengevoegd. Op 7 november lanceren we een zogenaamde bèta-versie van de nieuwe CB Online. Hierin kunt u al gewoon aan de slag en u kunt de ervaringen die u met deze bèta-versie opdoet met ons delen. Let op: u werkt met productie-data, dus alles ‘werkt’ echt. Doet u mee?

Lees verder
| 13 oktober 2017

Nieuws van de Buchmesse

Tijdens de Frankfurter Buchmesse hebben Susan Breeuwsma en Mathijs Suidman van CB en Hubert de Koning van Printforce verteld over relevante ontwikkelingen in en voor het boekenvak.

Lees verder
| 5 oktober 2017

Boekverkoper, komt u ontbijten op 30 oktober?

Boekverkoper, op 30 oktober ontmoeten wij u graag aan het ontbijt. Naast een goed ontbijt van onze Ria hebben we voor u een leuk, interactief programma met interessante thema’s. Bent u erbij? Schrijf u nu in via communicatie@cb.nl. Van harte welkom!

Lees verder
| 3 oktober 2017

CB breidt samenwerking met City Hub voor groen stadstransport uit naar Randstad

Vanaf vandaag kunnen CB’s klanten in Den Haag beleverd worden door City Hub. City Hub is specialist in stadsdistributie vanuit een magazijn aan de rand van de stad en richt zich vooral op bevoorrading van ondernemers in de binnenstad. City Hub kiest voor duurzame oplossingen met elektrisch vervoer. CB werkt al samen met City Hub in Roermond en straks ook in Amsterdam.

Lees verder