23 oktober 2023

Bereikbaarheid en bestellen rondom de feestdagen

Rond sinterklaas en kerst is een extra levering van CB vaak een welkome aanvulling. Zo vult u uw assortiment snel aan en grijpt uw klant nooit mis.

Tip: bestel op tijd

Black Friday en Cyber Monday

Black Friday valt dit jaar op 24 november en op maandag 27 november is het Cyber Monday. Door extra drukte kan het voorkomen dat uw bestelling later geleverd wordt, dus bestel op tijd.

Sinterklaas

5 december valt dit jaar op dinsdag. Wij adviseren u uiterlijk dinsdag 28 of woensdag 29 november uw sinterklaasbestellingen te doen, om zeker te zijn van voldoende voorraad in uw winkel.

Tip: retouraanvragen voor 2023 uiterlijk 6 december indienen

Retouren die wij tot en met woensdag 6 december ontvangen verwerken wij gegarandeerd nog in 2023. Wij doen ons best om retouren die daarna bij CB aankomen nog voor het einde van het jaar te verwerken. Afhankelijk van het moment van ontvangst en algehele drukte in de retourverwerking kan de afhandeling echter doorschuiven naar het nieuwe jaar.

Tip: geef aangepaste openingstijden aan ons door

Sluit u tijdens de feestdagenperiode eerder of bent u één van deze dagen gesloten, laat ons dat dan, uiterlijk 48 uur van te voren, weten via een e-mail naar boekverkoper@cb.nl.

Onze bereikbaarheid

Customer Service team Boekverkoper

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18:00 uur.
Gesloten op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

Customer Service team Vervoer

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur. Op zaterdag 2 en 23 december zijn wij bereikbaar tot 14:00 uur.
Gesloten op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

        Vanzelfsprekend hebben wij ons maximaal voorbereid om in de komende drukte een topprestatie te leveren. Van extra mensen en uren tot aanvullende afspraken met onze vervoerspartners. Wij kijken met vertrouwen naar november en december, maar realiseren ons ook dat de drukte niet helemaal te plannen valt.

        Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 0345 47 58 88 of boekverkoper@cb.nl.