24 juni 2019

Welkom bij CB op de Frankfurter Buchmesse!

Op 16 oktober start de Buchmesse in Frankfurt. Ook dit jaar zijn wij er weer bij. U bent van harte welkom op onze stand. Voor verse koffie, om bij te praten en om af te spreken met uw relaties. En voor interessante boekenvakupdates.

Net als vorige jaren is onze stand de plek voor al uw ontmoetingen. Onze partner Printforce vindt u ook op onze stand Hal 5.0 D72. Hello at the Frankfurter Buchmesse!

Gebruik onze stand voor uw afspraken

Op onze stand is genoeg ruimte om af te spreken met uw relaties. Zeker zijn van een plekje om bij te praten? U kunt een tafeltje boeken via cb-buchmesse.nl. Uw relaties ontvangen dan direct een bevestiging.

Geef uw presentatie op onze stand

De laatste ontwikkelingen in het boekenvak? Bezoek de boekenvakupdates op onze stand. Programma volgt. Wilt u ook presenteren op onze stand? Bijvoorbeeld over uw laatste innovaties? Gebruik onze kleine tribune, microfoon en projectiescherm. Mail naar communicatie@cb.nl voor meer informatie.

En natuurlijk...

...organiseren wij samen met de GAU de inmiddels traditionele boekenvakborrel bij ons op de stand. Noteer in uw agenda: 16 oktober 17:00 u, stand Hal 5.0 D72. Van harte welkom!