19 juni 2018

Welkom bij CB op de Frankfurter Buchmesse!

Op 10 oktober start de Buchmesse in Frankfurt. Ook dit jaar zijn wij er weer bij. U bent van harte welkom op onze stand. Voor verse koffie, om bij te praten en om af te spreken met uw relaties. 

Net als vorige jaren is onze stand de plek voor al uw ontmoetingen. Onze partner Printforce vindt u ook op onze stand Hal 5.0 D72. Let's get together!

Uw presentatie op onze stand?

Op onze stand kunt u uw presentatie geven. Uw laatste innovaties, uw nieuwste ontwikkelingen... gebruik onze kleine tribune, microfoon en projectiescherm. Mail naar communicatie@cb.nl voor meer informatie.

Alvast een tafel boeken?

Op onze stand is genoeg ruimte om af te spreken met uw relaties. Zeker zijn van een plekje om bij te praten? U kunt een tafeltje boeken via cb-buchmesse.nl. Uw relaties ontvangen dan direct een bevestiging. 

En natuurlijk...

...zorgen wij op woensdagmiddag 10 oktober weer voor een aantal boekenvakupdates. Graag praten wij u bij over de laatste marktontwikkelingen en laatste innovaties in logistiek en digitale diensten. Houd onze website in de gaten voor het totale programma van de boekenvakupdates!

Woensdagmiddag organiseren wij samen met de GAU de inmiddels traditionele boekenvakborrel bij ons op de stand. Noteer alvast in uw agenda. Van harte welkom!