Home Healthcare Expertise overzicht Logistiek voor patiënt en zorgverlener

Logistiek voor patiënt en zorgverlener

Uw producten veilig en snel geleverd

Bent u zorgverlener of gebruiker van zorghulpmiddelen en wilt u direct producten bestellen? Dan verwijzen wij u graag naar Hulpmiddelbezorgd.nl. Hulpmiddelbezorgd.nl biedt een breed assortiment producten (vergoede zorg) en geeft u professioneel zorgadvies. Gemakkelijk besteld, snel geleverd, administratief geruisloos afgehandeld.

Flexibel voor de cliënt staat altijd centraal

Cliënten zijn steeds meer regisseur van hun eigen zorg en krijgen of vragen alleen professionele ondersteuning wanneer het echt nodig is. Dat vraagt van zorgverleners en zorgverzekeraars flexibiliteit en betrokkenheid om tijdig en tegen eerlijke tarieven de juiste en persoonsgebonden zorg te leveren. CB helpt door mensen en zorghulpmiddelen slim en professioneel met elkaar te verbinden, zodat efficiency en eersteklas zorg hand-in-hand gaan.

Zorghulpmiddelen zonder handelsbelang

Gemakkelijk online bestellen via Hulpmiddelbezorgd.nl, inclusief hoogwaardig zorgadvies van onze verpleegkundigen. Dat bieden wij cliënten en zorgprofessionals. Met uw gewenste product(en) in ons assortiment. Wij zorgen voor goede, betrouwbare levering en financiële afhandeling, maar niet volgens het model van een groothandel. Onze diensten zijn transparant en onafhankelijk, zonder handelsbelang. Zo garanderen we dat cliënten en zorgprofessionals exact ontvangen wat zij hebben besteld, zonder conversie naar een ander (goedkoper) product.

Logistiek achter honderden webshops

Internetlogistiek is een expertise die CB sinds de opkomst van de eerste webshops in 1996 voor honderden klanten inzet. Flexibel en betrouwbaar regelen wij voor u het complete proces: van order tot en met levering. Snel, discreet en op de plaats en de tijd die uw klant wenst. Met een eenvoudig retourproces, tot ’s avonds laat bestellen voor levering de volgende dag. En, als het handig of nodig is, bijvoorbeeld bij urgente zorgvragen, zorgen wij voor ‘same day delivery’ of weekendlevering.

Administratieve afhandeling met de zorgverzekeraar

CB regelt de complete administratieve afhandeling met de zorgverzekeraar. Cliënten hebben daar geen omkijken naar. Bovendien helpen we u met de inning van facturen. Wij kunnen, samen met een partner, ook het debiteurenrisico van u overnemen, zodat u snel en gegarandeerd uw geld ontvangt.

Bart Sanders

Bart Sanders

Commercieel manager
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Bestelplatform voor de zorg

Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen

Meer informatie

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Meer informatie

B2B fulfilment

Distributie vanuit 1 voorraad naar alle kanalen

Meer informatie