Producenten en leveranciers

Uw producten veilig en op maat bij uw cliënt

Als leverancier of producent wilt u zich onderscheiden, zeker in de uitdagende zorgsector met zijn wet- en regelgeving, toenemende concurrentie en veranderende zorgvraag. U wilt flexibel zijn waar en wanneer uw producten (gecombineerd) geleverd worden - voor een goede prijs. U wilt zeker zijn van een goede klantervaring; van bestelling tot levering en facturatie. CB richt uw logistieke processen goed in. Zodat u naadloos kunt aansluiten bij de wensen van uw klanten bij een optimaal rendement voor uw organisatie.

Distributie vanuit 1 voorraad naar alle kanalen

CB heeft een unieke positie in de markt als onafhankelijke, logistieke dienstverlener in de zorg. Dit houdt in dat wij niet werken met productmarges, maar dat u alleen betaalt voor geleverde diensten. Wij bieden een ‘one-stop-shop service’, waardoor we een breed assortiment aan producten flexibel, gecombineerd kunnen leveren. Vanuit onze distributiecentra geven wij invulling aan een grote diversiteit aan wensen op het gebied van distributie naar zorginstellingen en cliënten thuis. In hoge mate geautomatiseerd en met realtime inzicht in uw voorraden, leveringen en retouren. Altijd efficiënt, altijd transparant. 

Zorghulpmiddelen opgeslagen naar uw behoefte

Opslag, voorraadbeheer en distributie met een persoonlijke aanpak en professionele service? Wij verzorgen het voor vele producenten en leveranciers in de zorg. Vanzelfsprekend volgens hoge kwaliteitsnormen en veiligheidseisen (zoals ISO9001, ISAE3402, GDP, SEMH , geconditioneerd transport). Een garantie voor kwaliteit.

Vanuit onze warehouses dichtbij uw internationale afzetmarkt

Vanuit onze warehouses (capaciteit van 100.000 m²) bereikt u snel belangrijke afzetmarkten in Nederland en Europa. Waar uw goederen ook vandaan komen of heen moeten, wij zorgen voor korte, snelle logistieke wegen. 

Efulfilment 

Internetlogistiek is een expertise die CB sinds de opkomst van de eerste webshops in 1996 voor honderden klanten inzet. Flexibel en betrouwbaar regelen wij voor u het complete proces: van order tot en met levering. Snel, discreet en op de plaats en de tijd die uw klant wenst. Met een eenvoudig retourproces, tot ’s avonds laat bestellen voor levering de volgende dag. En, als het handig of nodig is, bijvoorbeeld bij urgente zorgvragen, zorgen wij voor ‘same day delivery’ of weekendlevering. 

Geconditioneerde opslag 

Naast opslag en wereldwijde verzending bieden wij een breed palet aan speciale diensten voor hygiëne, vervoer gevaarlijke stoffen en geconditioneerde opslag.

Patricia Maas

Patricia Maas

Business Development Manager Healthcare
Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op de logistiek

Zorginstellingen

Logistiek die naadloos aansluit bij uw organisatie

Meer informatie

Patiënt en zorgverlener

Zorghulpmiddelen direct bij de patiënt thuis

Meer informatie