E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Met goede e-fulfilment ontvangt uw klant uw producten op de plaats en de tijd van zijn keuze. Met juiste track & trace informatie. U wilt dat uw producten worden afgeleverd met de juiste merkbeleving. Misschien in cadeaupapier, met een folder of in een specifieke verpakking.

Als logistiek expert maken bij uw belofte waar. Sinds de opkomst van e-commerce zijn wij actief in e-fulfiment. Partijen als bol.com, Bruna.nl en paulaschoice.com vertrouwen de logistiek achter hun webshop aan ons toe. Van voorraad houden tot online logistiek dashboard. Ons team helpt u graag met een oplossing op maat voor uw webshop(s).

Logistiek kan alles

CB zorgt voor opslag, inpakken, verzenden en retourwerking. Kom eens een kijkje nemen in onze vergaand geautomatiseerde magazijnen. Wij bieden beveiligde opslag en ambient of cold storage, net wat u wenst. Ook uitlevering doen we op basis van uw eisen, zoals FIFO (first in first out) of FEFO (first expired first out). En levert u nieuwe voorraad aan, dan slaan wij dat supersnel in zodat het direct te bestellen is door uw klanten.

Flexibel

Bestellingen voor 23.00 uur zijn de volgende dag bij uw klant in Nederland, België of Duitsland. Of op een ander moment als u klant daarvoor kiest. Vanzelfsprekend leveren we ook naar andere landen, afgestemd op uw wensen. Bij een afhaalpunt, op een ander (internationaal) afleveradres, in uw fysieke winkel… net wat u of uw klant wenst. Samen met onze vervoerspartners zorgen we voor betrouwbare bezorging.

Uw levering met de juiste uitstraling

Wilt u of uw klant het pakketje persoonlijker maken? Dat kan. (Cadeau)verpakking naar keuze, een wenskaart toevoegen, handgeschreven? Wij zorgen ervoor. Natuurlijk kunnen wij ook uw merk goed zichtbaar maken. Bijvoorbeeld door een logo op de doos, de factuur of de pakbon of het toevoegen van een folder van uw webshop.

E-fulfilmnent retourverwerking

Binnen 24 uur zorgen wij ervoor dat retouren zijn afgehandeld en weer op voorraad liggen. Correct, snel en efficiënt. De status van retourafhandelingen is voor u real time in te zien in ons online dashboard.

“Ik doe eigenlijk alleen de marketing voor mijn webshop. CB doet de rest.”

Gemakkelijke koppeling met uw webshop

Shopify, Magento, of andere webshopsystemen: wij hebben ervaring met honderden interfaces en zorgen voor een naadloze koppeling. Wij bieden een oplossing op maat, gebaseerd op standaard, gecertificeerde, systemen. Flexibel van opzet. CB heeft IT kennis en kunde in huis, georganiseerd in kleine teams die snel en betaalbaar kunnen schakelen.

Altijd op de hoogte

Via een online dashboard kunt u direct zien wat uw voorraadpositie is, wat de status is van de orders en waar een pakketje zich bevindt (track & trace). 

Vandaag nog beginnen? Wij helpen u graag!

CB is de dienstverlener in e-fulfilment. De logistieke belofte achter uw webshop? Wij maken het waar. Neem vandaag nog contact met ons op. Al meer dan 150 webshops gingen u voor!

CB is GDP en NEN 7510 / ISO 27001 gecertificeerd

Realtime inzicht in voorraad en orders

Tot 23h bestellen voor levering volgende

Next day delivery naar Duitsland

Leuk team om mee te werken

Bart Sanders

Bart Sanders

Sales manager
Neem gerust contact op voor meer informatie of een rondleiding.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op de logistiek

B2B fulfilment

Distributie vanuit 1 voorraad naar alle kanalen

Meer informatie

Logistiek voor patiënt en zorgverlener

Zorghulpmiddelen direct bij de patiënt thuis

Meer informatie

Logistiek voor zorginstellingen

Logistiek die naadloos aansluit bij uw organisatie

Meer informatie