Home Healthcare Expertise overzicht E-fulfilment

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Met goede e-fulfilment ontvangt uw klant uw Health & Care producten op de gekozen plaats en tijd met juiste track & trace informatie. Daarnaast worden uw producten afgeleverd met de juiste merkbeleving. Als logistiek expert zorgt CB ervoor dat dit geruisloos en met oog voor detail wordt gerealiseerd.

Sinds de opkomst van e-commerce zijn wij actief in e-fulfilment. Partijen zoals Gladskin en paulaschoice.com vertrouwen de logistiek achter hun webshop aan ons toe. Van voorraadbeheer tot het aanbieden van een online logistiek dashboard; ons team helpt graag met een oplossing op maat voor uw webshop(s), waarbij wij ons richten op de logistiek van producten binnen de Health & Care sector.

Health

Logistiek kan alles

CB zorgt voor de opslag, maar kan ook het inpakken, verzenden en de retourwerking uit handen nemen. Dit alles doen wij conform de GDP regeling zodat uw Health & Care producten van topkwaliteit blijven. Kom eens een kijkje nemen in onze vergaand geautomatiseerde magazijnen en ervaar zelf hoe geruisloos onze logistieke werkzaamheden in elkaar overvloeien. Wij bieden beveiligde opslag en ambient of cold storage, net wat bij uw Health & Care product past. Ook uitlevering doen we op basis van uw wensen, zoals FIFO (first in first out) of FEFO (first expired first out). Levert u nieuwe voorraad aan? Dan slaan wij dat supersnel in zodat het direct te bestellen is door uw klanten.

E-fulfilment retourverwerking

Binnen 24 uur zorgen wij ervoor dat retouren zijn afgehandeld en weer op voorraad liggen. Correct, snel en efficiënt. De status van retourafhandelingen is voor u real time in te zien in ons handige online dashboard.

Gemakkelijke koppeling met uw webshop

WooCommerce, Magento of andere webshopsystemen: wij hebben ervaring met honderden interfaces en zorgen voor een naadloze koppeling. Wij bieden onze healthcare klanten e-fulfilment op maat, gebaseerd op standaard gecertificeerde systemen welke flexibel ingezet kunnen worden. CB heeft IT kennis en kunde in huis, georganiseerd in kleine teams die snel en betaalbaar kunnen schakelen.

Flexibele logistiek

Bestellingen voor 23.00 uur zijn de volgende dag bij uw klant in Nederland, België of Duitsland. Vanzelfsprekend leveren we ook aan andere landen, afgestemd op uw wensen. Bij een afhaalpunt, op een ander (internationaal) afleveradres, in een fysieke winkel… net wat bij u of uw klant past. Samen met onze vervoerspartners zorgen we daarnaast voor een betrouwbare bezorging.

De juiste uitstraling

Wilt u het pakketje persoonlijker maken? Dat kan. Een (cadeau)verpakking naar keuze of een (handgeschreven) wenskaart toevoegen? Wij zorgen ervoor. Natuurlijk kunnen wij ook uw merk goed zichtbaar maken. Bijvoorbeeld door een logo op de doos, de factuur of op de pakbon of het toevoegen van een folder van uw webshop.

Vandaag nog beginnen? Wij helpen u graag!

CB is de dienstverlener in e-fulfilment. De logistieke belofte achter uw webshop? Wij maken het waar. Neem vandaag nog contact met ons op. Al meer dan 150 webshops gingen u voor!

CB is GDP en NEN 7510 / ISO 27001 gecertificeerd.

Realtime inzicht in voorraad en orders

Tot 23 uur bestellen voor levering volgende

Next day delivery naar Duitsland

Leuk team om mee te werken

Ontwerp zonder titel 1

Kamilla Wojtynek

Sales- & Accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

B2B fulfilment

Distributie vanuit 1 voorraad naar alle kanalen

Meer informatie

Bestelplatform voor de zorg

Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen

Meer informatie

Levering van medische hulpmiddelen thuis

Uw producten veilig en snel geleverd

Meer informatie