Home Healthcare Expertise overzicht B2B fulfilment

B2B fulfilment

Als leverancier of producent wilt u zich onderscheiden. U wilt flexibel zijn in levertijden en overal kunnen leveren - voor een goede prijs. U wilt zeker zijn van een excellente klantervaring; van bestelling tot bezorging en facturatie. Met B2B fulfilment van CB sluit u naadloos aan bij de wensen van uw klanten.

Distributie vanuit 1 voorraad naar alle kanalen

CB heeft al 150 jaar ervaring en 20 jaar in omnichannel logistiek. Onze teams geven invulling aan de wensen op het gebied van distributie naar winkels, consumenten distributeurs en zorgprofessionals. Sterk geautomatiseerd en met realtime inzicht in uw voorraden, leveringen en retouren.

“Bij CB begrijpen ze mijn markt en mijn klanten. Dat schakelt heel gemakkelijk.”


Excellente opslag

Opslag, voorraadbeheer en distributie met een persoonlijke aanpak en professionele service? Wij verzorgen het voor vele producenten in de healthcare en aanverwante sectoren zoals voedingssupplementen, medtech, skincare & cosmetica, OTC-producten en medische voeding. Vanzelfsprekend volgens hoge kwaliteitsnormen en veiligheidseisen (zoals ISO9001, ISAE3402, GDP, SEMH , geconditioneerde opslag). Een garantie voor kwaliteit tegen de juiste prijs.

Dichtbij uw internationale afzetmarkt

Vanuit onze centraal gelegen warehouses bereikt u snel belangrijke afzetmarkten in Nederland en Europa. Waar uw goederen ook vandaan komen of heen moeten, wij zorgen voor korte, snelle logistieke wegen. Ook de afhandeling bij de douane kunt u aan ons overlaten. Zo verlopen uw importen gegarandeerd volgens de regels en zijn bij export alle benodigde documenten aanwezig. Ook controleren wij of u heffingen en belastingen onmiddellijk dient te betalen. Op onze locaties bieden wij bonded warehousing aan onder entrepot c- of e-licentie.

“Mijn producten en de verpakking daarvan vragen aandacht. CB geeft dat.”


E-fulfilment

In onze omnichannel aanpak werken wij vanuit een voorraad naar alle kanalen. Of het nu gaat om levering aan winkels, afhaalpunten, bedrijven of consumenten; u hoeft geen aparte voorraad aan te houden per kanaal. De beschikbaarheid en de informatie over de voorraadstand is altijd actueel.

CB is al jarenlang logistiek partner van vele nationale en internationale webshops. Wilt u meer informatie over onze logistieke oplossingen voor webshops? Kijk dan op de pagina over e-fulfilment.

Flexibel

Leuk team om mee te werken

Aandacht voor uw producten

Geen omkijken naar uw logistiek

Ontwerp zonder titel 1

Kamilla Wojtynek

Sales- & Accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Levering van medische hulpmiddelen thuis

Uw producten veilig en snel geleverd

Meer informatie

Bestelplatform voor de zorg

Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen

Meer informatie

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Meer informatie