Home Healthcare Cases overzicht Healthcare Good Distribution Practice, een must voor Health & Care producten

Good Distribution Practice, een must voor Health & Care producten

Logistiek en de health & care sector vinden elkaar in ‘good distribution practice’ (GDP). GDP is een richtlijn voor de juiste distributie van medicijnen en andere zorgproducten. CB Healthcare heeft een GDP-vergunning.

Werken volgens GDP is werken volgens specifieke eisen op het gebied van aankoop, ontvangst, opslag en export van geneesmiddelen en aanverwante producten voor gebruik door mensen. Wij garanderen de productkwaliteit van medische producten tijdens het distributieproces. De beweging van producten regelen en registreren wij vanaf het moment dat ze deur uitgaan bij de producent tot aan de aflevering aan de eindgebruiker.

Neem bijvoorbeeld het regelen van de temperatuur in de hele keten. CB Healthcare heeft een ‘ambient’ magazijn voor de opslag van goederen die onder GDP vallen en tussen de 15 en 25 graden moeten blijven en regelt voor u het temperatuur-gecontroleerd medisch transport.

Uw logistiek uitbesteden volgens de GDP-richtlijnen?

Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact op met Jacco van der Kamp via j.van.der.kamp@cb.nl of 06-51184375 of Bart Sanders via b.sanders@cb.nl of 06-51445440.

Kwaliteit

Schaalbaar

Persoonlijk

Professioneel

Meer cases

Een innovatieve kijk op logistiek

Bestelgedrag verandert, onze logistiek groeit mee

De omvang van bestellingen neemt af en het aantal bestelling juist toe. In dit veranderende landschap wil je toch altijd kunnen leveren en goederen op tijd ontvangen. Dat vraagt om logistieke innovatie.

Meer informatie

Logistiek van uw producten, wij zorgen ervoor

Logistiek van Health & Care producten vraagt vaak net iets anders dan van andere producten. CB Healthcare weet dat als geen ander.

Meer informatie

Internationaal leveren aan wondzorgprofessionals voor Protex

Als Healthcarespecialist begrijpen we als geen ander het belang van op tijd leveren. Zoals aan de zorgverleners die werken met de producten van Protex Healthcare. Zij willen niet misgrijpen. Ook niet als zij in Azië of Afrika werken.

Meer informatie