Home Healthcare Cases overzicht Healthcare Good Distribution Practice, een must voor Health & Care producten

Good Distribution Practice, een must voor Health & Care producten

Logistiek en de health & care sector vinden elkaar in ‘good distribution practice’ (GDP). GDP is een richtlijn voor de juiste distributie van medicijnen en andere zorgproducten. CB Healthcare heeft een GDP-vergunning.

Werken volgens GDP is werken volgens specifieke eisen op het gebied van aankoop, ontvangst, opslag en export van geneesmiddelen en aanverwante producten voor gebruik door mensen. Wij garanderen de productkwaliteit van medische producten tijdens het distributieproces. De beweging van producten regelen en registreren wij vanaf het moment dat ze deur uitgaan bij de producent tot aan de aflevering aan de eindgebruiker.

Neem bijvoorbeeld het regelen van de temperatuur in de hele keten. CB Healthcare heeft een ‘ambient’ magazijn voor de opslag van goederen die onder GDP vallen en tussen de 15 en 25 graden moeten blijven en regelt voor u het temperatuur-gecontroleerd medisch transport.

Uw logistiek uitbesteden volgens de GDP-richtlijnen?

Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact op met Jacco van der Kamp via j.van.der.kamp@cb.nl of 06-51184375 of Bart Sanders via b.sanders@cb.nl of 06-51445440.

Kwaliteit

Schaalbaar

Persoonlijk

Professioneel

Meer cases

Een innovatieve kijk op logistiek

Bestelgedrag verandert, onze logistiek groeit mee

De omvang van bestellingen neemt af en het aantal bestelling juist toe. In dit veranderende landschap wil je toch altijd kunnen leveren en goederen op tijd ontvangen. Dat vraagt om logistieke innovatie.

Meer informatie

Logistiek in tijden van pieken

Onze klant Paula’s Choice kent wereldwijd verschillende marketingacties bijvoorbeeld rond black friday en glamour day; het aantal bestellingen groeit dan enorm. Samen maken wij steeds een goede forecast en schalen snel af en bij waar nodig.

Meer informatie

Fulfilment en verzending voor Gladskin, wereldwijd

De producten van Gladskin zijn uniek en innovatief en lossen huidproblemen op. Wereldwijd bestellen mensen deze producten op gladskin.com. CB Healthcare houdt de producten op voorraad en zorgt voor de cross border verzending.

Meer informatie