Analytics van CB

Met de dynamische, interactieve dashboards van Analytics speelt u direct in op de markttrends. Krijg inzicht in klantafspraken, optimaliseer uw voorraad en voer eenvoudig analyses uit. Geen zoektochten meer in cijfers, geen gedoe meer met spreadsheets, maar wél sterke en heldere overzichten.

Log in     Analytics aanvragen

Alle informatie op één plek

Met Analytics krijgt u als uitgeverij zicht op alle relevante informatie rondom uw titels, klanten en afzet. Denk aan voorraad, afzet, omloopsnelheid en distributiekanalen tot op winkelniveau. Alles komt samen op één plek. Vanaf nu ligt alle informatie binnen handbereik.

Heldere visuals

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface met strakke, kleurrijke grafieken en diagrammen worden cijfers bruikbare informatie. Analytics van CB is prettig in gebruik en biedt tal van mogelijkheden. De grafische interface past zich met een muisklik aan uw behoefte aan.

Analystics 01
Analystics 02
Analystics 03

Dynamisch, interactief en flexibel

Analytics biedt oneindig veel mogelijkheden: om data te combineren of in te zoomen op detailniveau. Bedenk een vraag, Analytics heeft het antwoord en voldoet precies aan úw informatiebehoeften.

Analytics Cb

Supersnelle analyses

Nooit meer achter de feiten aanlopen: u ziet in een oogwenk wat de cijfers doen, waar, bij wie én hoe zich dat verhoudt tot de markt en andere titels. Geen lange wachttijden voor output meer, maar direct antwoorden en inzicht!

Ook mobiel

En wilt u dit alles doen vanuit de lobby van uw hotel of onderweg? Met Analytics bekijkt u de laatste statistieken op uw smartphone of tablet. Op elk moment van de dag, wanneer het ú uitkomt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Analytics?  Neem contact op via uitgeverij@cb.nl of +31 345 47 58 85.

Analytics aanvragen